dilluns, 31 d’octubre del 2011

LA JAS S’EMPORTA EL CAMPIONAT DEL VALLÈS EN CATEGORIA MASCULINA I FEMENINA

Aquest diumenge 30 d’octubre s’ha disputat la 2a jornada com a cloenda del Campionat del Vallès de pista a l’aire lliure a les instal·lacions de Can Rosés de Rubí. En aquesta 2a jornada s’ha vist superada la participació envers a la 1a jornada, 220 inscrits i s’ha millorat força en els aspectes organitzatius. Cal destacar la participació en la prova del 10.000 mll de l’atleta internacional Miguel Quesada del J.A.Sabadell. També la bona participació a la prova de velocitat en categoria masculina que es van organitzar fins a cinc series per donar cabuda a tots els atletes.

La classificació final per clubs del Campionat del Vallès, tant en categoria masculina com en femenina ha estat guanyada per la J.A.Sabadell

A les proves finals de relleus al 4X400 femení han guanyant el J.A.Sabadell seguits de la U.A. Terrassa i la U.A.Rubí. Al 4X400 masculí també han guanyat el J.A.Sabadell, en segona posició el C.A. Castellar seguit del Canovelles.

Per al que respecta a l’actuació de la U.A.Rubí cal destacar EL 2n lloc de la Laura Domingo en els 400 mll amb un temps de 1’02”9. En 110 mt en Jairo Lorenzo ha aconseguit el 3r lloc amb una marca de 17”8. El velocista David Guerrero ha tornat a pujar al podi en 3a posició en la prova del 100 mll amb una marca de 11”2 i l’equip de relleus 4x400 format per Laura Domingo, Anna Segarra, Kelly Smith i Anna Jiménez ha pujat al podi en 3er lloc amb un temps final de 5’01”3 .
L’organització, per part de la UAR, ha estat correcta demostrant que la Pista d’atletisme de Can Roses pot acollir competicions d’aquest tipus sense cap problema. Una vegada més els voluntaris han fet un treball imprescindible per que tot funcioni.



Podi femení



Podi masculí